Print

 

Graag heten we u ook in 2022 weer van harte welkom! Zie hieronder alle mogelijkheden voor 2022:

 

- vanaf heden tot 17 juni wegens annulering: 1 plaats vrij, de periode is aaneengesloten mogelijk

- 23-30 juli: 1 plaats vrij

- 24 september - 2 oktober: 2 plaatsen vrij

 

 

 ...... kom ook kamperen in Burgh-Haamstede! Kom naar Welgelegen, en geniet van de rust, ruimte en privacy! De douches en toiletten in het sanitairgebouw worden met veel zorg schoon gehouden. Op alle kampeerplaatsen is er gratis wifi beschikbaar. Ruimte heeft Welgelegen in overvloed, maar het aantal beschikbare plaatsen is jaarlijks snel bezet. Plaatsen zijn dus beperkt, dus bel of mail altijd vooraf voor een reservering!

( NB: camperplaatsen zijn helaas niet aanwezig bij Welgelegen.... Het boomgaardterrein is grotendeels onverhard voor een zo natuurlijk mogelijke sfeer, maar daarom helaas niet geschikt om te gebruiken als camperplaats )

 

Prijs per nacht in 2022 (standaard-tarief inclusief douchen/2pers/tent of caravan, excl. toeristenbelasting en elektra):
* 2 personen € 35,57 per nacht
* 3 personen € 40,19 per nacht
* 4 personen € 44,80 per nacht
* 5 personen € 49,40 per nacht
* 6 personen € 54,02 per nacht

Prijs per nacht in 2022 (kortings-tarief bij verblijf v.a. 7 nachten in laagseizoenweken; inclusief douchen/2pers/tent of caravan, excl. toeristenbelasting en elektra):
* 2 personen € 28,45 per nacht
* 3 personen € 32,15 per nacht
* 4 personen € 35,83 per nacht
* 5 personen € 39,52 per nacht
* 6 personen € 43,22 per nacht

het tarief voor toeristenbelasting is in 2022 1,95 per persoon per nacht (in de periode mei t/m september), en daarbuiten 1,75 per persoon per nacht.. In 2022 is de bijdrage voor electra vooralsnog 2,10 per nacht (dit kan wijzigen).

Douchegebruik en gebruik van (warm) water is inclusief in de prijs. Toiletpapier, diverse reinigings- en desinfectiespray's, hand- en poetsdoekjes en toiletseat-cleaner zijn daarnaast gratis aanwezig in en om het sanitairgebouw.

Wasserette:
* wasmuntje voor de wasmachine (incl. wasmiddel-tabs): € 4,50
* droogmuntje voor de droger: € 2,50

Het standaardtarief geldt in de volgende periodes:
* vanaf 20 juni tot en met 4 september 2022
* in alle andere vakantieweken en weken met daarin 1 of meerdere feestdagen (pasen, hemelvaart, pinksteren, meivakantie, etc)

Het kortingstarief geldt bij een verblijf van minimaal 1 week, alleen in de volgende periodes:
* tot 20 juni, en vanaf 4 september, mits er geen feestdagen in deze weken vallen.

Honden op de kampeerveldjes:
Het meebrengen van een hond is jaarlijks op een zeer beperkt aantal plaatsen toegestaan. Voor 2022 zijn alle plaatsen incl. hondje echter inmiddels bezet.

 

 

Bel of mail gerust voor meer informatie

en beschikbare periodes,

we helpen graag!

mail ons!

 

 

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.