Print

Wilt u fietsen tijdens uw vakantie, maar dan het liefst wel in een unieke en natuurlijke omgeving? Dan heeft u een goede bestemming gevonden! De Kop van Schouwen is een gebied waar landschappen elkaar razendsnel afwisselen. Binnen 1 fietstocht is het goed mogelijk om zowel duin, bos, zee, strand, polder, dorpen en stadjes te zien. Gebruik Welgelegen als ideaal startpunt voor vele prachtige fietstochten in de directe omgeving. Geef op de receptie aan hoe ver u wilt fietsen, en wat u het liefst wilt zien, en u krijgt daarna advies op maat. Fiets rondom de dijken, stop bij terrassen aan de haventjes, en kom dan misschien zomaar eens een zeehond tegen. Of fiets letterlijk tussen de duinenrijen in, fiets over de Stormvloedkering naar natuurgebied Neeltje Jans, en geniet daar van de mosselen die er zojuist het water uit zijn gekomen: het is allemaal binnen 0-20km aanwezig rondom Welgelegen. Wilt u misschien ook een paar tips over ideale picknickplaatsen onderweg, of wilt u weten waar u leuk kunt pauzeren op een terras met uitzicht of in een goede brasserie? Ook daarvoor kunt u terecht op de receptie, we helpen u graag!

Bent u gewend om langere afstanden te fietsen? Ook dan is Welgelegen een ideaal startpunt. Doe bijvoorbeeld eens een 'rondje Oosterschelde': naar Zierikzee, over de Zeelandbrug naar het andere eiland, en weer terug over de Stormvloedkering (alleen voor gevorderde fietsers!).

tip: Kijk voor meer natuur-informatie ook bij het kopje "omgeving".

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Deze functionele- en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de website te verbeteren. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik dan op de knop voor meer informatie. Ga je akkoord met de voorwaarden? Klik dan op de groene knop.